Dvorce – Dvaadvacetiletý mladík řídil auto pod vlivem alkoholu. Nakonec naboural do kašny. Škoda se vyšplhala na 30 tisíc korun.

Na ulici Náměstí ve Dvorcích na Bruntálsku v pátek 7. listopadu 2014 jel dvaadvacetiletý muž s vozidlem Škoda Octavia a nepřizpůsobil rychlost jízdy stavu a povaze komunikace. Při projíždění levotočivé zatáčky na mokré silnici dostal smyk.

„Vyjel mimo vozovku, kde přední částí auta narazil do kašny, jejího oplocení a plastových květináčů. Při nehodě ve vozidle cestovaly další dvě osoby, které utrpěly lehké zranění,“ informovala mluvčí bruntálské policie Pavla Jiroušková.

Řidič z nehody vyvázl bez zranění. „Při dechové zkoušce jsme mu však naměřili 2,07 a následně již 2,17 promile. V evidencích jsme také zjistili, že mu byl soudem vysloven zákaz řízení motorových vozidel a to na dobu dvou let, tedy do listopadu 2015,“ pokračovala policejní mluvčí.

Muž je prozatím podezřelý z přečinů ohrožení pod vlivem návykové látky a maření výkonu úředního rozhodnutí. „Při nehodě vznikla škoda ve výši nejméně 30 tisíc korun,“ uzavřela mluvčí Jiroušková.

 

http://www.youtube.com/watch?v=cJ5xJqH1vTc